Tags

,

Zambetul are un rol social foarte important, ne influenteaza in relatia cu cei din jur, ne ajuta sa ne formam pareri si sa fim perceputi de cei din jur, dar zambetul joaca un rol important si in sanatatea noastra, organele se oxigeneaza mai bine si intineresc atunci cand zambim, radem, ne amuzam. Dintii strambi sunt un complex pentru multa lume, care evita sa zambeasca pentru a nu-si etala defectele. Aparatul dentar ceramic face parte din categoria aparatelor fixe, cele mai bune de altfel pentru indreptarea dintilor avand si un avantaj, mult mai estetic decat cele metalice.

aparat dentar ceramic

Cum puteti depasi bariera zambetului? Sunteti stresat atunci cand vine vorba de zambet, nu va bucurati cu adevarat de momentele haioase din viata dumneavoastra din cauza complexului pe care il aveti? Orice problema are rezolvare, indeosebi dintii nealiniati, o multime de tratamente revolutionare ne pot reda zambetul in ma putin de 24 de luni. Aparatul dentar ceramic este recomandat in special adultilor, dar si adolescentilor cu o dentitie permanenta completa.

 

Medicii somatologi sunt pregatiti oricand sa va dea o alta infatisare surasului dumneavoastra sis a va ajute sa va bucurati mai mult de viata.

Advertisements