Tags

,

Vi s-a intamplat ca dupa efort fizic mare sau pur si simplu sa va treziti dimineata cu dureri de spate? In prima instanta toata lumea trateaza aceste dureri superficial, poate cu un unguent local sau antiinflamatoare, dar v-ati gandit ca aceste simtome stau la baza unei probleme reale? Conform unor statistici 90% din populatia lumii s-a confruntat cel putin o data cu astfel de dureri, iar netratate acestea pot agrava starea de sanatate in timp. Un medic de specialitate va poate spune cauzele durerilor de spate si va poate recomada tratament corespunzator, lombostatul va ajuta pe timpul tartamentului pentru sustinerea zonei afectate.

lombostat

Care sunt cele mai frecvente cauze ale durerilor de spate si ce simptome ne trimit direct la medic? Ridicarea repetată a greutăţilor mari sau mişcările bruşte pot produce întinderi musculare şi ligamentare, osteoporoza, hernia de disc, spasmele muscular cauzeaza dureri de spate. In cazul in care aveti dificultate de mobilitate, durere severa in zona lombara in timpul noptii, durere in perioada de inactivitate cu siguranta aveti nevoie de sfatul medicului specialist si de un lombostat care sa va amelioreze durerile.

 

Adoptati o pozitie corecta acasa, la volan, la serviciu cat si in timpul somnului pentru a va proteja de durerile de spate.

Advertisements