Tags

,

Pe un chip bronzat se potriveste de minune un zambet perfect, alb, aliniat, stralucitor care sa va scoata in evident trasaturile frumoase. Tratamentele miraculoase de la stomatolog chiar exista, asadar o dantura sanatoasa si estetica nu doar ca este la moda, dar te ajuta sa ai mai multa incredere in tine si sa zambesti mai des. Cursurile Digital Smile Design sunt un concept inovator atat pentru medici cat si pentru pacienti care isi pot previzualiza zambetul inainte ca acesta sa fie finalizat si care se adapteaza perfect in functie de fizionomia fiecari persoane in parte.

cursuri digital smile design

Un zambet perfect poate fi un atu in orice circumstanta! Pentru ca aspectul fizic este foarte important in zilele noastre si nu numai pentru noi ci si pentru imaginea pe care o cream despre noi la o prima intalnire, interviu sau sedinta. Dimensiunea dintilor, culoarea si asezarea acestora in cavitatea bucala pot fi elemente determinante in a percepe o persoana atragatoare sau nu. Cursurile Digital Smile Design va ajuta sa aveti zambetul pe care vi-l doriti si sa ajustati ceea ce nu va place.

 

Masuratori precise, poze, amprente, toate acestea ajuta medicii sa gaseasca designul perfect al zambetului dumneavoastra.

Advertisements