Tags

,

Cu siguranta ati visat ca nunta dumneavoastra sa fie cea mai frumoasa, ati visat sa fie un eveniment de care sa povesteasca toata lumea si de care sa va amintiti cu drag, sa va uitati la fotografii si filmari si sa va emotioneze de fiecare data. Ingeniozitatea organizarii, calitatea desavarsita a decoratiunilor, atmosfera si grija fata de detalii definesc un eveniment perfect, o nunta ca in basme, exact asa cum ati visat. Cum puteti face asta? Un bar de gheata va scoate din orice incurcatura, nici o alta decoratiune nu poate fi mai frumoasa, mai speciala si mai autentica decat o sculptura special creata si personalizata pentru dumneavoastra.

bar de gheata

Cum puteti garanta succesul la o nunta? O petrecere reușită va dăinui în povestirile invitaților. Pentru succesul unei seri este nevoie de o locație deosebita plina de decoratiuni frumoase și meniuri alese. Un bar de gheata este piesa de rezistenta care nu numai ca va crea senzatia de aer fresh, va fi si un loc ideal pentru fotografii, dar si spatiul unde veti degusta cele mai savuroase cocktailuri.

 

O nunta de poveste necesita o locatie magica si decoratiuni elegante, speciale si magice care vor avea grija sa intretina atmosfera.

Advertisements