Tags

,

Medicina este mereu in dezvoltare, in toate domeniile tehnica moderna aduce o multime de noutati cu care suntem sau nu de acord. Implantul dentar a aparut in anii 1960-2970, dar de atunci s-a perfectionat si a inceput sa fie prezent in toate clinicile de stomatologie din lume. Implantul dentar de practica in conditii de siguranta, iar cei ce l-au pus in practica il pot recomanda mai departe atat in scop estetic cat si de tratament. Implantul dentar Brasov, ca orice interventie nu poate fi aplicat oricarui pacient, fiind contraindicat celor ce sufera de boli grave.

implant dentar brasov

Care sunt avantajele si dezavantajele implantului dentar? Unul dintre marile avantaje ale implantului dentar Brasov este acela ca nu permite afectarea dintilor vecini, ceea ce nu se intampla la procedeele clasice, durata de viata a dintelui implantat este mult mai mare decat in restul procedeelor si pot reface perfect estetica danturii. Un dezavantaj ar putea fi ca pacientul trebuie sa se prezintela control o data la sase luni pentru intretinerea implantului.

 

Inainte de a incepe procedura de implantare orice medic verifica starea de sanatate a pacientului pentru a putea stii daca este compatibil cu tratamentul.

Advertisements