Tags

,

O problema destul de des intalnita, desi cei mai norocosi au in zona rauri, canale sau rezervoare, in schimb sunt si altii care trebuie sa stea la mana naturii, ploile sunt mai mult decat necesare, iar in lipsa acestora, in vreme secetoasa trebuie sa apelam la diferite modalitati de a iriga recoltele. Pentru ca precipitatiile sunt imprevizibile este nevoie intodeauna de planul B, motopompe pneumatice sau electrice pentru irigarea culturilor, in functie de necesitate puteti alege tipul de motopompa, iar in felul acesta culturile nu vor duce lipsa de apa.

motopompe pneumatice

Inundatii sau seceta aceeasi solutie! V-ati gandit vreaodata sa achizitionati aparatura care sa va salveze culturile in cazul unei inundatii sau secete? Ei bine, motopompele pneumatice sau electrice nu trebuie sa-i lipseasca nici unui agricultor si asta pentru ca va poate salva culturile de la dezastru. Cu ajutorul acestui utilaj puteti scapa de apa nedorita pentru a preveni inundatiile, dar in acelasi timp puteti iriga anumite zone pentru a spori productia si a o feri de seceta.

 

Pentru a avea o productie buna in fiecare an consultati un specialist in meterie de motopompe, va stii sigur ce sa va recomande.

Advertisements