Tags

,

Inchirierea unei masini este un serviciu din ce in ce mai utilizat atunci cand calatorim si asta pentru ca ofera foarte multe avantaje si poate fi personalizat dupa nevoile fiecaruia. Familiile numeroase intotdeauna vor avea nevoie de un autoturism mare atunci cand merg in concediu si evita sa imprumute o masina de la prieteni, pentru ca riscurile sunt foarte mari si raspunderile de asemenea, de aceea cei mai multi profita de serviciul inchirieri auto Constanta pentru a alege exact autoturismul care se adapteaza cerintelor lor si le ofera spatiul si confortul necesar.

inchirieri auto constanta

Ce trebuie sa stiti cand inchiriati o masina? Daca vreti sa inchiriati o masina, indiferent unde vreti sa calatoriti trebuie sa aveti minim 21 de ani si sa detineti permisul de conducere de cel putin un an, aceste masuri nu sunt importante doar pentru siguranta autoturimelor ci si pentru siguranta pasagerilor si desigur sa detineti un buletin sau dupa caz pasaport. Serviciul de inchirieri auto Constanta este disponibil 24/24 pentru dumneavoatra.

 

Este foarte important sa verificati masina inainte de primire si sa stabiliti impreuna cu angajatul de la inchirieri starea in care se afla autoturismul.

Advertisements