Tags

,

Stim cu totii ca cele mai importante la o nunta sunt muzica, vinul si atmosfera, de aceea multa lume se axeaza pe cele mai frumoase, antrenante, gustoase si mai ales speciale momente. Daca vreti sa adaugati un plus evenimentului si in acelasi timp sa reusiti sa multumiti majoritatea invitatilor, alegeti si elemente spectaculoase, care sa ii tina antrenati pe tot parcursul serii. Un bar de gheata si un barman bun pot face senzatie la nunta, o multime de bauturi racoritoare si interesante vor fi servite invitatilor.

bar de gheata

Ce face complet un eveniment? Dela un eveniment nu trebuie sa lipseasca muzica buna, preparatele deosebite, cele mai rafinate bauturi, darsi un colt special unde invitatii sa se bucure de un aer proaspat sau o bautura interesanta. Un bar de gheata este mai mult decat un simplu bar, este o bucata de gheata transformata in arta, un loc unde invitatii pot face poze, sau se pot racori cu un cocktail.

 

Momentele speciale sunt cu adevarat importante la nunta, pot destinde atmosfera si pot face evenimentul unic, deosebit de alte nunti.