Tags

,

Degetele sunt foarte fragile, de accea la orice miscare brusca, la orice traumatism acestea cedeaza, ne dor si din cauza aceasta nu ne mai putem deplasa. Probabil ca doamnele stiu ce inseamna sa mergi la un eveniment cu o pereche de pantofi nepurtati, cu un calapod nepotrivit? Sau domnii care joaca fotbal, cel putin o data au lovit in minge cum nu trebuia sau au fost calcati pe picior cu adidasii speciali de fotbal? Durerile de degete pot fi de o intensitate mica si trec dupa purtarea unei orteze pentru degete sau de intensitate mare care necesita control de specialitate.

orteza degete

Cum ne putem proteja degetele de traumatisme? Putin mai multa grija atunci cand facem un sport, cand mergem la un antrenament si desigur purtarea unor pantofi corespunzatori, daca durerile persista aveti nevoie de sfatul unui medic, nu riscati niciodata si nu va tratati acasa dupa ureche. Ortezele pentru degete pot fi recomandate de medic pentru recuperare, dar si pentru calmarea durerilor.

 

Pentru recuperare in caz de entorse sau luxatii este necesar sa va odihniti cat mai mult si sa imobilizati piciorul pana se vindeca.

Advertisements