Tags

,

Chiar daca optati pentru o nunta traditionala, nu trebuie sa lipseasca elementele speciale, poate un decor inedit, o aranjare a locatie altfel sau un dans al mirilor rupt din poveste. Toate acestea nu doar fac evenimentul mai frumos, dar va ajuta sa aveti amintiri superbe, sa va bucurati de fiecare clipa sis a va simtiti speciali. Gheata la evenimente face parte din elementele spectaculoase, mai ales in dansul mirilor, deoarece creaza o atmosfera unica, veti simti ca plutiti pe un nor, la propriu.

gheata evenimente

Elemente noi, frumoase si speciale! Nuntile traditionale romanesti sunt superbe, dar cateva elemente americane au reusit sa se integreze perfect si sa faca evenimentul si mai frumos de atat. Valsul mirilor, un moment de neratat si de neuitat nu lipseste de la nici o nunta si fiecare pereche isi pregatese o coregrafie frumosa si o melodie care sa I reprezinte. Gheata la evenimente este integrate si in valsul mirilor, acel fum greu ce va face sa plutiti parca atunci cand dansati.

 

Cele mai frumoase momente sunt acelea organizate in stil propriu, exact asa cum va doriti, cum multa imaginatie si creativitate.