Tags

,

Fiecare om are in casa o floare pe care o ingrijeste, la urma urmei este o oaza de sanatate, elimina foarte mult oxigen si da un aer special incaperii. Dar ce faceti atunci cand nu reusiti sa cresteti nici o planta, toate se usuca, nici macar una nu infloreste si toate eforturile dumneavoastra de a le uda, de a le pune in locuri cat mai luminate sunt in zadar? Plantele, pe langa apa si soare, pentru a creste au nevoie de saruri minerale, iar acesti nutrienti ii puteti gasi in pamantul pentru plante de la magazinele de specialitate.

nutrienti

Plantele speciale au nevoie de ingrijire speciala! Nu toate plantele au nevoie de o nutritie a parte pentru a se dezvolta, multe cresc chiar si in cele mai rele conditii, dar sunt si specii care fara o nutritie speciala nu dau roade. Nutrientii, mai exact azotul, fosforul si potasiul sunt necesare oricarei plante pentru o dezvoltare armonioasa, inclusiv in agricultura.

 

De la specie la specie difera cantitatile de nutrienti, de aceea este indicat sa consultati un specialist inainte sa alegeti fertilizatorii.

Advertisements