Tags

,

Cine nu a avut pana acum experiente neplacute la stomatolog? Poate sa fie prea norocos, dar  majoritatea fug de stomatolog tocmai pentru faptul ca le este frica de durere. Cabinetul stomatologului nu este nici pe departe un loc al groazei, datorita tehnologiilor din ziua de azi se poate transforma lejer intr-o sedinta de relaxare. De ce? Pentru ca exista inhalosedarea, o anestezie locala, cu protoxid de azot, cu ajutorul careia nu simtiti nici un fel de durere, sunteti perfect constienti si nu are efecte adverse, ceea ce inseamna ca poate fi folosit si la copii.

inhalosedare

Care este scopul sedarii cu protoxid de azot? Inhalosedarea a fost conceputa pentru a linistii pacientii, pentru a-I ajuta sa se relaxeze si sa uite de durere. Este folosita mai ales in randul copiilor, mai ales in primele sedinte la stomatolog pentru a nu ramane cu teama si a-si dori sa revina la cabinet. Se recomanda si persoanelor anxioase, deoarece inlatura durerea imediat si astfel pacientul accepta orice tratament.

 

Cea mai buna solutie atunci cand iti este frica de stomatolog este inhalosedarea, o tehnica moderna, foarte sigura si eficienta.