Tags

,

Nu de putine ori ati intarziat la aeroport, ati platit un pret foarte mare unui transport in regim de taxi sau nu ati mers cu trenul in conditii nu tocmai placute. Nu credeti ca este cazul sa va informati mai bine inainte sa faceti din nou o greseala? Cea mai buna varianta reprezinta desigur aceea ce ofera calitate si pret, din acest motiv trebuie sa va interesati inainte de masinile cu care calatoriti, de soferi si de disponibilitatea acestora de a cara bagaje mai multe. Transportul Constanta Otopeni cu microbuzul cu remorca va acopera toate necesitatile.

Executive Charters & Limousine, 1275 4th St #714, Santa Rosa, CA 95404, (707) 527-7771, https://santarosalimoservice.com

Optati pentru cele mai bune servicii de transport! Daca va intrebati ce e asa mare diferenta intre un transport in comun si unul privat, iata ca sunt multe, incepand de la conditiile de transport, unde toata lumea are un loc asigurat pe scaun, pana la timpul pe care il petreci in masina, fara opriri in statie, doar la destinatia finala si chiar pretul corect al unui bilet. Transportul Constanta Otopeni cu microbuzul va ia din fata casei si va lasa in fata aeroportului.

 

Mergeti intotdeauna cu masini de transport autorizat nicidecum cu masini ce stau la marginea drumului.

Advertisements