Tags

,

In momentul in care cariile avanseaza durerile de masea sunt de nesuportat, oricate pastile ati lua si oricate remedii ati incerca, efortul este inutil, durerea de masea persista pana ajungeti la stomatolog. Nu este recomandat sa asteptati pana simtiti vreo durere de masea astfel riscati ca dintele sa se distruga in timp si sa il pierdeti, de aceea controlul la stomatolog macar o data pe an este benefic. Serviciul de endodontie Brasov se ocupa de tratarea dintelui in profunzime si de cele mai multe ori reuseste sa salveze un dinte care putea fi extras.

endodontie-brasov

Cum puteti salva dintele cariat? De preferat este sa preveniti orice afectiune a dintilor cu controlul periodic la stomatolog, se poate monitoriza si tine sub observatie toata dantura si la orice semn de carie sau alta problema se intervine. Daca afectiunile dentare sunt deja prezente se poate interveni cu ajutorul serviciului de endodontie Brasov, fiind foarte necesar atunci cand pulpa dentara se inflameaza sau infecteaza din cauza unei carii profunde, a unei plombe, fracturi sau fisuri in smalt.

 

Nu lasati dintii sa fie distrusi de carii sau alte afectiuni, alegeti sa mergeti la stomatolog sis a aveti grija de igiena dentara.

Advertisements