Tags

,

Daca ar fi asa de simplu de amenajat nu si-ar mai bate nimeni capul cu masuratori, culori si texturi pentru ca spatiul sa para cat mai mare si mai aerisit. Pentru ca este o problema des intalnita si pentru ca multe persoane se confrunta cu ea se lucreaza din ce in e mai mult la conceptual minimalist, obiecte putine dar multifunctionale, inlocuirea mobilierului clasic cu unul suspendat, alegerea unei cabine de dus in schimbul unei cazi, culori cat mai deschise pentru pereti si obiecte sanitare Constanta de dimensiuni mai mici, dar care sa aiba acelasi randament.

obiecte-sanitare-constanta

Cat de mult conteaza obiectele din casa pentru ca spatiul sa para mai mare? Ce-I drept spatiul din casa nu poate fi marit cu nimic, poate doar sa para mai mare daca este amenajat cu obiecte suspendate, executate la comanda, mobilier pe colt si obiecte sanitare Constanta de mici dimensiuni. Baia si bucataria pot parea foarte incarcate daca nu aveti grija cum si ce alegeti cat vreti sa le amenjati.

 

Fiecare are stilul lui, iar amenajarea apartamentului trebuie sa reflecte personalitatea dumneavoastra pentru a va simti bine, pentru a avea un loc intim si momente de relaxare.

Advertisements