Tags

,

Cine are dintii strambi, nealiniati sau deformati genetic intelege acest complex, jena aceasta de a zambi si teama de a nu fi respins din acest motiv. Daca inainte era foarte greu sa scapi de aceasta povara, acum este mult mai simplu, aparatele dentare sunt la indemana oricui si pentru orice buget. Nu trebuie sa mai suportati nici dintii inestetici, nici aparatele dentare cu bracketi metalici, aparatul dentar ceramic este aproape invizibil si este si foarte functional, dintii se pot indrepta mult mai repede indiferent de varsta.

aparat-dentar-ceramic

Cat de repede apar rezultatele purtarii aparatului dentar? Daca fiecare poate trece peste stenjeneala de a purta aparat dentar rezultatele vor aparea cu siguranta. Daca va preocupa sanatatea dentara si aspectul fizic cu siguranta veti alege sa purtati un aparat dentar ceramic, fiind o metoda sigura, eficienta si estetica pentru corectarea pozitiei incorecte a dintilor. Aparatul dentar nu are varsta, singura diferenta este ca la copii refacerea este mult mai rapida decat la adulti.

 

Tratamentul orthodontic poate fi realizat cu aparate dentare fixe, mobile, functionale sau o combinatie intre acestea, iar in unele cazuri se poate completa si cu tratament chirurgical.

Advertisements