Tags

,

In companiile mari, dar si in acelea in care angajatul este respectat si apreciat se ofera asigurari, calatorii, prime si alte bonusuri in semn de multumire pentru eforul depus de-a lungul intregului an, in sprijinul companiei. Acest lucru reprezinta o colaborare foarte buna intre angajat si angajator si o motivatie in plus ca acesta sa faca si mai mult in anul ce urmeaza. Serviciile dentare pentru companii pot fi o recompensa foarte buna pentru angajati, o reducere consistenta la tratamentele de care au nevoie ii va ajuta sa isi transforme zambetul intr-unul mult visat.

servicii-dentare-companii

Alege cea mai buna recompensa pentru angajati! Chiar daca de cele mai multe ori o suma de bani este o motivatie buna si o bucurie pentru orice angajat, o asigurare la o clinica de specialitate poate fi un ajutor in conditiile in care nu toata lumea isi permite sa mearga la stomatolog. Serviciile dentare pentru companii pot injumatati costul tratamentelor dentare, iar acest lucru indeamna cat mai multe persoane sa mearga la stomatolog.

 

Construieste impreuna cu angajatii si ofera-le cat mai multe beneficii, motiveaza-I de fiecare data cand trebuie, chiar si cu o vorba buna!

Advertisements