Tags

,

Se apropie un eveniment important din viata dumneavoastra si vreti sa aveti dintii perfecti in cel mai scurt timp? Dintii dumneavoastra sunt inghesuiti si cu coloratii nedorite? Tratamentul ortodontic este foarte eficient, dar pe o durata mai mare de timp in functie de gravitatea afectiunilor, iar albirea dentara, fara alte interventii nu reuseste sa va redea zambetul mult dorit. Fatetele dentare fac posibile acele zambete perfecte, aliniate, albe si stralucitoare in doar cateva sedinte in cadrul clinicilor de stomatologie.

fatete-dentare

Vreti o schimbare, dar va doriti un aspect natural? Majoritatea persoanelor care intra intr-un cabinet natural isi doresc acest lucru si cu ajutorul medicilor dentisti reusesc sa gaseasca o solutie convenabila si un tratament efficient. Fatetele dentare sunt cele mai delicate restaurari, acestea reusesc sa imite perfect smaltul natural al dintilor tai si corecteaza foarte multe imperfectiuni de ordin estetic, precum forma dintilor, denivelarile inestetici, culoarea acestora, marmoratia si spatiile interdentare mici.

 

Cu ajutorul tehnologiei digital smile design si fatetelor dentare va puteti previzualiza rezultatul final al tratamentului inca de la prima sedinta si va puteti bucura de un zambet perfect, fara cusur!

Advertisements