Tags

,

Cateodata nu este nevoie de prea multe lucruri, elemente, spectacole sau decoratiuni pentru a avea o nunta frumoasa, cateva obiecte simple pot fi mai de efect. Lipsiti-va de decoratiunile incarcate si stralucitoare, evitati sa impodobiti nunta ca pe un pom de Craciun si alegeti intotdeauna cu bun gust, dar totodata special. Un bar de gheata este unic la fiecare nunta si este de-a dreptul spectaculos, un décor artistic realizat cu foarte multa maiestrie, dar si un loc ideal pentru servirea unor cocktailuri speciale pentru doamne si domni.

bar-de-gheata

Eleganta de cele mai multe ori isi spune cuvantul! Cand spui nunta, clar te gandesti la tinute elegante, la coafuri si machiaje speciale, la pantofii cei mai frumosi si la o petrecere de gala, de aceea si locatia si decoratiunile trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor. Un bar de gheata completeaza perfect un décor elegant si un eveniment atat de important, mai ales ca este sculptat special pentru fiecare nunta in parte si este personalizat in functie de dorintele mirilor.

 

Este nevoie de foarte multe imaginatie si creativitate pentru a organiza o nunta, daca nu va simtiti pregatiti apelati la profesionisti.

Advertisements