Tags

,

Aveti nevoie de o solutie de organizare pentru bucataria dumneavoastra? Multe dintre bucatariile apartamentelor sunt mici, inghesuite, abia daca gasesti loc pentru cateva oale si tigai, iar daca familia este numeroasa, masa se serveste pe rand sau in camera de zi. Va doriti o bucatarie accesibila indiferent ca spatiul este mic? Cu siguranta aveti nevoie de un mobilier bucatarie Constanta efectuat la comanda, dupa dimensiunile camerei si desigur cu multe dulapioare suspendate si incadrate pana si in colturi pentru ca spatiul sa ramana mai mare pentru o masa in familie si o lejeritate atunci cand preparati cele ami gustoase mancaruri.

mobilier-bucatarie-constanta

Cum pot incapea atatea lucruri in  8 metrii patrati? Orice gospodina este afectata de depozitarea tuturor vaselor,oalelor si cratitelor atunci cand spatiul din bucatarie este atat de mic incat aerul devine irespirabil. Inainte de a cumpara tot ce este nevoie pentru o reamenajare masurati toate dimensiunile camerei si mergeti la un specialist pentru a face un mobilier bucatarie Constanta pe comanda, va stii cum sa echilibreze viual interiorul.

 

Nu uitati si de alegerea nuantelor pentru pereti, cele deschise la culoare vor contribui la marirea vizuala a spatiului.

Advertisements