Tags

,

Daca te gandesti ca esti singura persoana care se confrunta cu aceasta problema, ei bine te inseli! Cu siguranta este destul de greu sa gasesti o solutie convenabila, estetica si care sa nu faca prea mare gaura un buget, dar cu putina creativitate si o mana de specialist este posbil sa iti iasa! Nu faceti prea multe investitii in obiecte de care nu aveti nevoie, mai degraba ganditi-va la solutii care sa mareasca spatiul vizual. Mobilierul pentru baie Constanta poate fi executat la comanda si in felul acesta puteti opta pentru corpuri suspendate sau pe colt pentru a economisi spatiul.

mobilier-baie-constanta

Vreti o mobila masiva si o cada mare in care sa va relaxati? Intr-o amenajare a unei bai mici nu incape discutia unui mobilier masiv si unei cazi de dimensiuni mari, chiar daca va doriti sa aveti un spatiu mare unde sa va aranjati cosmeticele si o oglinda imensa, o incapere mica trebuie sa respire. Mobilierul pentru baie Constanta se poate face la comanda, dupa dimensiunile incaperii, astfel incat spatiul sa para foarte aerisit.

 

Cromatica baii este foarte importanta, mai ales intr-o incapere mica, de aceea trebuie sa evitati culorile puternice pentru ca micsoreaza camera.

Advertisements