Tags

,

De multe ori sa zambiti poate fi mai stresant decat orice altceva, asta in cazul in care dantura este ingalbenita, plina de pete si foarte inestetica, tocmai de aceea foarte multe persoane merg la stomatolog si aleg tratamente pentru estetica dentara. Cel mai intalnit serviciu, dar care ofera si cele mai bune rezultate este albirea dentara profesionala, deoarece poate indeparta si cele mai severe pete, iar daca igiena orala este buna si se efectueaza controale regulate la stomatolog, aceasta poate fi mentinuta pana la 3 ani.

albire-dentara-profesionala

Cum sa aveti un zambet mai frumos? Oricine isi doreste un zambet aproape de perfectiune, dar pentru acest lucru trebuie sa respectati intocmai regulile de igiena dentara, iar controlul la medicul stomatolog sa nu lipseasca. Daca vreti sa faceti mai multe imbunatatiri, albirea dentara profesionala este serviciul de care aveti nevoie, dar numai in cabinetul medicului stomatolog si sub stricta supraveghere a acestuia pentru a evita decolorarile inestetice sau alte probleme intalnite pe parcurs.

 

Pentru a intensifica efectul de albire medicii folosesc lampa de albire in combinatie cu gelurile special pe baza de peroxid de hydrogen.

Advertisements