Tags

, ,

Foarte multe persoane aleg sa inlocuiasca becurile clasice si asta pentru ca generatia noua de surse de iluminat ofera din ce in ce mai multe avantaje. Becurile led reusesc cu success sa inlocuiasca orice bec si asta pentru ca sunt de 4 ori mai eficiente decat becurile incandescente. Putem folosi becurile led la iluminatul interior al caselor, al scolilor, spitalelor, magazinelor deoarece acestea fac fata cu brio si duc la o scadere semnificativa a consumului de energie. Bec led 25W sau cele cu o putere mai mare sunt rezistete la vibratii si socuri.

bec-led-25-w

Ce sistem de iluminat alegi pentru casa ta? In ultimii ani tehnologia a avansat foarte mult si ne-a oferit o multime de dispozitive de iluminat pe care sa le putem folosi, dar nu toate reusesc sa indeplineasca la fel de multe cerinte precum becul led 25W sau cu putere mai mare. Avand in vedere faptul ca acestea consuma mai putin si au o durata de viata mai mare reusesc sa fie lideri pe piata in domeniul acesta.

Daca sunteti interesant si de designul casei, in afara de functionalitate, trebuie sa stiti ca becurile led se adapteaza oricarei case, avand si un rol estetic.

Advertisements