Tags

,

Nu peste tot apa potabila este la discretie, exista si locuri unde este nevoie de interventia omului si o tehnologie mai avansata pentru a obtine apa potabila. Casele care au o pozitionare buna, langa rauri, desigur ca sunt avantajate si apa din fantana poate fi la 2 metrii adancime fata de nivelul solului, deci foarte simplu de obtinut, dar sunt locuri unde apa se afla la adancime mare si este nevoie de pompe submersibile pentru extragerea apei din put atat pentru casa cat si pentru gospodarie.

pompe-submersibile

Cum alegem o pompa submersibila? Pentru a va putea achizitiona o pompa submersibila aveti nevoie de 2 parametrii, debitul de apa necesar si inaltimea de pompare necesara, iar pe baza acestora se poate alege pompa. Pompele submersibile alese cu grija, sub indrumarea unui specialist sunt foarte durabile, pot functiona foarte multi ani fara sa va faca probleme.

Atunci cand cautati o pompa submersibila de calitate este foarte important sa nu o alegeti pe cea mai ieftina, asta daca nu vrei sa o inlocuiesti mai des si costurile sa ajunga mult mai mari decat daca ai fi ales o pompa la un pret rezonabil.

Advertisements