Tags

,

De cele mai multe ori plantele de interior sunt private de lumina fapt pentru care ele nu cresc si nu se dezvolta asa cum trebuie si cum va doriti. Chiar daca planta nu este privata de apa, substante nuntritive, caldura sau alt fel de mediu benefic, lumina este un factor cheie in crestere, fara de care planta nu se poate dezvolta. Daca nu ii puteti oferi lumina de care are nevoie exista o metoda care da roade in orice situatie, alegerea unui balast electronic adaptat unei lampi HID de diferite puteri.

balast-electronic

Iluminatul, cea mai buna solutie in agricultura! Ultimele studii in domeniul agricol au aratat ca iluminarea artificiala poate stimula cresterea plantelor pana la 40%, iar cu ajutorul luminii de diferite culori acestea au o crestere si o forma normala. Balastul electronic foloseste circuite si tehnologii avansate ce permit reglarea luminozitatii sau posibilitatea supraincarcarii lampii pentur o productivitate crescuta.

Daca vreti sa investiti in viitorul agriculturii puteti alege balastul electronic deoarece consuma mult mai putina energie si obtine rezultate superioare cu ajutorul lampilor.