Tags

,

Cele mai dificile afectiuni locomotorii sunt acelea care nu ne ofera alternativa, pur si simplu ne lasa in imposibilitatea totala de a merge. Cauzele sunt numeroase, de la accidente vasculare, traumatisme cranio-cerebrale, afectiuni reumatice, pana la probleme ale muschilor din care rezulta aceleasi efecte. O alta probelema pot fi kilogramele in plus, obezitatea care nu doar ca afecteaza articulatiile ci si coloana vertebrala care in timp poate duce la imposibilitatea de a merge. Fotoliul rulant asigura un confort persoanelor cu afectiuni locomotorii, atat fizic cat si psihic prin faptul ca se pot descura singuri mai ales in nevoile fiziologice.

fotoliu-rulant

Ce recomanda specialistii in aceste cazuri? Persoanele afectate au nevoie de foarte multa sustinere din partea  apropiatilor, au nevoie de prieteni si de cineva la care sa se confeseze, dar in acelasi timp au nevoie sa se simta liberi si nu bolnavi si incapabili. Fotoliul rulant poate fi considerat un sprijin fizic si un ajutor psihic, o modalitate mai usoara de a trai o viata dificila.

Pentru ca tehnologia a evoluat, persoanele cu afectiuni locomotorii pot alege dispozitive medicale dintr-o gama foarte mare, pentru diferite varste sau probleme.

Advertisements