Tags

,

In preferintele romanilor din ultima vreme se incadreaza si dintii albi, sanatosi si stralucitori, numai ca majoritatea se straduiesc sa ii obtina prin metode care nu au nici o legatura cu cabinetul stomatologic, iar rezultetele desigur nu sunt pe masura asteptarilor. Pentru ca aceasta dorinta de a avea dinti albi este din ce in ce mai mare, multe persoane apeleaza la fel si fel de trucuri auzite care nu fac decat sa le afecteze si mai tare smaltul, sa le pateze dintii si sa ii coloreze mai mult. Lampa de albire este cea mai sigura si eficienta metoda folosita de catre toti medicii stomatologi.

lampa-albire

Mituri despre albirea dentara acasa! Cu totii ne dorim dinti mai albi, tocmai din acest motiv incercam fel si fel de leacuri citite pe internet sau auzite la colegi, vecini, prieteni, dar oare toate acestea sunt sanatoase? Bicarbonatul de sodiu nu albeste dintii, ba chiar poate afecta echilibrul bacterian din cavitatea bucala. Lampa de albire este o metoda revolutionara pe care majoritatea medicilor o sustin datorita eficientei acesteia.

Albirea dintilor nu este recomandata copiilor, decat in cazuri exceptionale la indrumarea medicului si sub atenta supraveghere a acestuia.

Advertisements