Tags

,

Obiceiurile pe care le avem pot afecta dantura pana la pierderea dintilor definitit. Unele alimente, stresul, nerespectarea igienei orale si faptul ca nu mergem la timp la stomatolog poate cauza pierderea dintilor. Nu intotdeauna avem simptome, dar de cele mai multe ori durerile dentare isi fac simtita prezenta si ne atentioneaza ca ceva rau se intampla cu dintii nostri. Stomatologia din Predeal va ajuta sa preveniti afectiunile dintilor si sa ii salvati, iar in cazurile cele mai grave se pot aplica proteze dentare fixe sau mobile si chiar implant dentar.

stomatologie-predeal

De ce tratamentele stomatologice sunt scumpe? Oamenii in general ajung foarte tarziu in cabinetul medicului stomatolog, iar tratarea problemelor acolo unde este cazul devine foarte costisitoare si de lunga durata. Daca alegem preventia nu vom ajunge niciodata sa nu ne permitem o interventie sau un tratament. Stomatologia din Predeal sustine profilaxia si ajuta fiecare pacient, il instruieste pentru a avea o igiena orala sanatoasa.

Cele mai mari pericole pentru sanatatea dintilor sunt la tot pasul, important este sa tinem cont de procedurile pentru respectarea igienei orale si sa nu uitam de controlul la stomatolog cel putin o data pe an.

Advertisements