Tags

,

Cu siguranta v-ati intrebat de multe ori cum reusesc vedetele sa aiba dintii albi, drepti stralucitori, fara nici un fel de imperfectiune, pur si simplu impecabili. Chiar daca va ganditi la albire dentara sau alte proceduri precum aparatul dentar sau implantul dentar, cea mai noua generatie de tratamente dentare este cu mult mai complexa de atat. Fatetele dentare sunt suprafete foarte subtiri realizate din ceramica si se lipesc pe suprafata exterioara a dintilor cu un adeziv special, iar acestea arata si se comporta exact ca dintii naturali.

fatete-dentare

Principalele probleme pentru care alegem estetica dentara! In ultima vreme tot mai multe persoane se confrunta cu afectiuni dentare si la varste din ce in ce mai fragede, iar acest lucru se intampla pentru ca nu acordam suficienta atentie igienei orale si controalelor regulate la stomatolog. Pentru dintii fisurati, sparti, cu coloratii, incalecati sau cu obturatii mici cel mai bun tratament sunt fatetele dentare, acestea reusesc sa rezolve problemele in doar 2 sedinte.

Tratamentul de actualitate in estetica dentara sic el care ofera cele mai bune rezultate sunt fatetele dentare, obtinandu-se astfel dinti albi, stralucitori si perfect aliniati.

Advertisements