Tags

,

Probabil ca multi dintre dumneavoastra nu va puteti relaxa in propria baie, dusul zilnic devine o rutina si nu e nicidecum o placere atunci cand veniti obositi de la serviciu si simtiti nevoia de cateva momente sa va destindeti. Ce-I drept spatiul din baie ne face probleme fiecaruia dintre noi si asta pentru ca nu renuntam cu nici un chip la cazile acelea mari care ocupa jumatate de incapere. De ce sa nu inlocuim clasicele cazi cu cabine de dus cu hidromasaj, ideale pentru economisirea spatiului, dar si pentru un moment de rasfat.

cabina-de-dus-cu-hidromasaj

Cada sau cabina de dus? Rasfatul pe care o cada vi-l ofera nu este atat de greu de regasit la o cabina de dus daca aceasta are incorporat si un sistem cu hidromasaj, deoarece acesta inlocuieste cu success o sedinta la spa, la masaj sau la piscine. Cabinele de dus cu hidromasaj sunt foarte cautate in ultima perioada pentru ca te ajuta sa economisesti spatiu, iar consumul de apa este minim.

Alegerea obiectelor sanitare tine de spatiul pe care il aveti disponibil, de stilul de viata, dar si de preferintele fiecaruia.

Advertisements