Tags

,

De cele mai multe ori zambetul inestetic ne face probleme, intr-o comunitate noua, la un job, in procesul de integrare sau socializare, de aceea cu totii ne dorim sa schimbam ceva la zambetul nostru pentru a-l face mai frumos, mai alb si mai natural. Exista o multime de metode de transformare a zambetului, de albire, de cosmetizare, dar pentru indreptarea acestora cea mai utilizata metoda si cea care ofera rezultatele dorite este aparatul dentar ceramic, adecvat atat pentru copii cat si pentru adulti.

aparat-dentar-ceramic

Este important sa avem o dantura dreapta? Dintii strambi nu afecteaza dor partea estetica, acestia pot deveni un chin atunci cand vorbim, mancam sau zambim. Din cauza spatiilor dintre dinti, inghesuirii acestora ne este mult mai greu sa ne spalam si de aceea suntem predispusi la carii. Aparatul dentar ceramic va corecteaza dintii la orice varsta si va reda zambetul pe buze, placerea de a manca si bucuria de a vorbi in orice grup.

Medicul ortodont va poate recomanda cel mai bun tratament pentru dumneavoastra care poate fi urmat la orice varsta, efectul fiind acelasi, un zambet perfect drept.

Advertisements