Tags

,

Cine nu isi doreste sa aiba o nunta speciala? De fapt la acest aspect ne gandim toata perioada disponibila pentru organizare, in afara de datele fixe, locatiile, tinutele si meniul care trebuie sa impresioneze, incercam pe cat posibil sa ne axam pe elemente inedite pentru a reusi sa obtinem o atmosfera spectaculoasa. Un bar de gheata reuseste sa impresioneze si mai mult de atat aduce un aer proaspat evenimentului si tine locul atat unui obiect de arta, dar si al unui bar creat pentru prepararea unor bauturi rafinate.

bar-de-gheata

Cele mai frumoase decoruri de nunta! Barul de gheata are un design unic si reuseste sa imbine utilul cu placutul, poate fi o decoratiune frumoasa, speciala, orginala si in acelasi timp un spatiu perfect pentru pregatirea si servirea bauturilor. Imbinand arta sculpturii cu tehnica producerii ghetii si cel mai important foarte multa creativitate, rezultatul este unul “wow”.

Toate sculpturile din gheata se realizeaza manual de catre sculptori si cu ajutorul ideilor dumneavoastra reusesc sa creeza cele mai frumoase piese din gheata brut ape care le pun in valoare cu ajutorul luminilor si culorilor.

Advertisements