Tags

, ,

V-ati saturat sa tot schimbati becurile? Va este teama ca ar putea fi o problema la instalatia electrica din cauza ca becurile se ard foarte repede? Nu este exclus sa cereti parerea unui electrician pentru a scapa de suspiciuni, dar nici problema becurilor de proasta calitate nu trebuie inlaturata. Noile genertii de becuri, spre deosebire de cele vechi promit in primul rand durabilitate, pe langa faptul ca economisiti energie si facturile la curent se pot injumatati, becurile led Philips nu se ard la fel de repede deoarece sunt concepute sa dureze aproximativ 50000 de ore.

becuri-led-philips

Becurile led se ard daca se pornesc si se opresc prea des? Nimic mai fals, becurile led Philips sunt recomandate pentru ca au aprindere instantanee si nu au nevoie de un interval de timp pentru a oferi o lumina puternica, mai ales in spatiile comerciale, cladirile de birouri sau iluminatul stradal. Tehnologia becurilor led a inceput sa fie folosita din ce in ce mai des deoarece consuma mai putin si ofera mai multa calitate.

Inainte de achizitiona orice tip de bec este foarte important sa va informati bine inainte pentru a stii care este cea mai buna solutie pentru casa, biroul sau pentru un spatiu comercial.

Advertisements