Tags

, ,

Ti s-a intamplat si tie ca micul prieten sa nu te asculte deloc, sa faca intotdeauna nazbatii si sa te simti neputincios? Puii sunt foarte greu de starnit si de disciplinat, sau tu nu gasesti metoda potrivita? Daca si tu ai incercat cu pedepsele fizice trebuie sa stii ca nu dau rezultate deloc, deoarece cateii interpreteaza orice contact fizic, orice modalitate de a-I oferi atentie ca pe o recompensa. Informeaza-te mai bine despre dresaj, achizitioneaza-ti cateva jucarii pentru dresajul caini si incearca sa iti disciplinezi catelul, nu este deloc greu!

jucarii-dresaj-caini

Catelusul tau roade tot ce prinde? Micii nostri prieteni pot cauza foarte multe neplaceri si stricaciuni prin casa, dar nimic nu se compara cu seninatatea si bucuria cu care te intampina mereu. Daca vreti sa invete ce lucruri trebuiesc roase si de care nu are voie sa se atinga, trebuie sa va asigurati ca nu are nimic la indemana si ca sunteti pregatiti cu jucarii pentru dresajul cainilor si ros in fiecare zi.

Daca esti foarte motivat sa relationezi cat mai bine cu catelul tau, sa ii intelegi cat mai bine capriciile, poti sa il dresezi singur, cu ajutorul unor tehnici speciale.