Tags

,

Tot mai multe persoane amana vizita la stomatolog si din ce in ce mai multi se plang de dureri de masea, de carii, dinti galbeni si strambi. Poate fi frica de stomatolog o cauza? Frica de stomatolog sau dentofobia este cu adevarat o problema si este din ce in ce mai des intalnita, fiind chiar motivul principal pentru care te retragi in ultimul moment din fata cabinetului de stomatologie. Pentru aceste persoane se recomanda inhalosedarea Bucuresti, o tehnica de anestezie folosita pe scara lunga in SUA, Europa si de ceva vreme si in Romania.

A young man in a dental chair

Vrei sa fi relaxat pe scaunul medicului stomatolog? Vrei sa scapi de teama de stomatolog? Ai nevoie de ceva sa te convinga sa mergi la stomatolog mai des? Inhalosedarea Bucuresti este o tehnica prin care pacientul pur si simplu se relaxeaza pe scaunul stomatologic, iar tratamentul ramane doar o experienta placuta. Acest gaz ilariant are proprietati sedative si usor analgezice, iar acest lucru induce o stare de bine.

Aceasta interventie este sigura si eficienta, prin urmare riscurile sunt aproape inexistente. Acest tratament poate fi efectuat mai ales copiilor anxiosi, stresati si cu frica de medic.

Advertisements