Tags

,

Nici o afectiune nu trebuie sa ne tintuiasca la pat, miscarea si socializarea fac bine oricui, mai cu seama acelor persoane ce au probleme locomotorii. La inceput, deplasarea vi se poate parea dificila, imposibila, in cazul fracturilor, sau dupa proceduri chirurgicale, dar cu timpul veti putea capata incredere, veti primi sfaturi de la specialisti si veti pune in practica tot ce ati invatat. Cadrele medicale de mers va vor ajuta sa va deplasati in conditii de siguranta, singuri, fara ajutor din afara.

cadre-medicale-de-mers

Probleme de deplasare dupa un accident? Fie ca v-ati fracturat piciorul, sau ati avut un accident vascular cerebral si aveti probleme de deplasare, recomandarea oricarui medic este cadrul medical de mers. Acesta este un dispozitiv, special creat cu scopul de a oferi prsoanelor cu probleme de deplasare un sprijin. Cadrele medicale de mers sunt fixe si mobile, acelea prevazute cu roti cu rolul de a manevra mai usor, mai ales pentru persoanele care intampina greutati in ridicarea cadrului.

Cadrele de mers sunt recomandate de asemenea persoanelor care au fost foarte mult timp imobilizate si invata sa mearga din nou.

Advertisements