Tags

,

Tot mai multe persoane cauta sa isi amenajeze baia util si placut, isi doresc in acelasi timp un spatiu mai mare, dar si o baie dotata corespunzator. Pentru ca baile intr-un apartament nu sunt de dimensiuni mari, rar sunt acelea cu mult spatiu in care sa te desfasori cum vrei, categoric este nevoie de un stil minimalist pentru a nu incarca si inghesui spatiul din baie. Cabinele de dus sunt in topul preferintelor, deoarece in locul in zonei de cada obtineti mai mult spatiu, dar si un design deosebit.

cabine-de-dus

Ce ii determina pe oameni sa inlocuiasca cada cu o cabina de dus? Decizia de a inlocui o cada cu o cabina de dus este legata si de stilul de viata, cat de mult timp ne pierdem in casa, dar si de spatiul de care dispuneti. Cabinele de dus sunt potrivite pentru un stil de viata alert, dar si pentru spatiul insuficient din baie. Pentru mai mult confort puteti adauga cabinelor de dus hidromasaj si chiar sauna.

Consumul mic de apa este unul din marile avantaje ale unei cabine de dus, iar in ceea ce priveste designul, aceasta este recomandata in baile moderne.

Advertisements