Tags

, ,

Cand aveti prea multi consumatori in prize tensiunea scade si sigurantele se decupleaza? Va ganditi deseori ca instalatia electrica este intrerupta undeva sau exista vreun contact imperfect? Daca in trecut numarul de prize si consumatori pe care instalatia electrica trebuia sa ii preia era mult mai redus decat in prezent, solutia pentru a putea folosi cat mai multe electrocasnice a fost folosirea prelungitoarelor, iar acest lucru nu poate decat sa suprasolicite instalatia electrica. Prizele si intrerupatoarele Constanta cu impamantare se aplica in functie de consumul mediu estimat al locuintei.

prize-si-intrerupatoare-constanta

Prelungitoarele nu sunt intotdeauna o solutie! De multe ori v-ati aflat in situatia in care aveati nevoie de un prelungitor pentru ca prizele nu erau suficiente? Folosirea prelungitoarelor trebuie sa fie o masura temporara, pana ce veti monta inca o priza cu impamantare. Prelungitoarele suprasolicita instalatia electrica si astfel apar oscilatii de tensiune, de aceea se reocmanda prizele si intrerupatoarele Constanta cu impamantare.

Se recomanda si inlocuirea prizelor montate in exteriorul imobilului ce nu au protectie exterioara si nu sunt proiectate sa ofere un minim de protectie in fata factorilor naturali externi.

Advertisements