Tags

,

Tocmai ce v-ati mutat intr-un apartament nou, dar intr-un bloc destul de vechi, care necesita foarte multe reparatii si retusuri atat pentru sigurnata cat si pentru design si nu stiti de unde sa incepeti? Instalatia electrica este una dintre cele mai importante si care poate sa creeze cele mai mari probleme, de aceea este bine ca inainte de orice modificare sa schimbam vechile instalatii din aluminiu cu unele dintr-un material mult mai rezistent si anume cuprul, conform standardelor in vigoare. De asemenea dupa schimbarea instalatiei veti avea nevoie si de  sigurante automate in locul sigurantelor fuzibile.

sigurante-fuzibile

Iti pasa de siguranta ta si a familiei tale? Siguranta in propria locuinta ne ajuta sa traim liberi, fara restrictii si temeri, de orice natura ar fi aceasta, mai ales atunci cand poate avea repercursiuni grave, cum ar fi in cazul instalatiei electrice veche. Instalatiile electrice efectuate in jurul anilor 1960-1970 nu mai sunt considerate sigure, de aceea se recomanda inlocuirea acestora si a sigurantelor fuzibile.

Cu ajutorul sigurantelor automate in situatia in care are loc o desarcare de tensiune, acestea se reseteaza si nu se ard ca in cazul sigurantelor fuzibile.