Tags

,

Iti este frica permanent sa nu te electrocutezi la frigider, masina de spalat sau restul aparaturii din casa? Ai facut verificari la toate electrocasnicele si functioneaza in parametrii normali? Problema vine de la instalatia electrica si anume impamantarea, care nu functioneaza, este intrerupta, avariata sau exista un contact imperfect. Cea mai buna solutie este inlocuirea instalatiei electrice, deoarece riscul de electrocutare este foarte mare si de asemenea inlocuirea prizelor cu prize duble cu impamantare de o generatie mai noua.

prize-duble

Stecherele cad din priza sau nu au un contact perfect? Ti se intampla sa folosesti aspiratorul si cand iti este lumea mai draga se se intrerupa sau pur si simplu sa iasa din priza? Nu, nu este vina aspiratorului sau a cablului de alimentare, contactele metalice uzate sau corodate in timp, de la priza, necesita inlocuire. Prizele duble de cea mai buna calitate, cu impamantare, din cea mai noua generatie sunt o solutie excelenta.

Riscul de aparitie a scanteilor, ce la randul lor pot aprinde particule de praf sau lemn este foarte mare, tocmai de aceea este nevoie de o remediere urgenta.

Advertisements