Tags

,

Daca nu este nici un prieten disponibil sa va recupereze din aeroport, cea mai sigura metoda pentru a ajunge acasa rapid, fara sa cheltuiti o avere pe transport si mai ales in perfecta siguranta este o firma de transport persoane, va scapa de emotiile unei calatorii cu taxiul, care de cele mai multe ori nu face decat sa va dea batai de cap si sa va goleasca buzunarele. Transportul Constanta Otopeni cu microbuzul este la indemana oricui, fie ii puteti gasi in aeroport, fie ii puteti contacta telefonic pentru a rezerva un loc.

transport-constanta-otopeni

Cum a luat nastere acest tip de transport, cu microbuzul sau privat? Deoarece sunt foarte multe cereri pentru transport Constanta-Otopeni, aeroportul Otopeni fiind cel mai mare din tara, opereaza zilnic cele mai multe curse interne si mai ales externe din intreaga tara, pe acest principiu s-au dezvoltat si foarte multe firme care ofera transport aeroport, transfer cu mirobuzul sau cu autoturisme private.

O regula de aur in aeroport este sa nu urcati in prima masina care va iese in cale, puteti plati un pret prea mare, iar firma sa nu fie de incredere.