Tags

,

Daca in ultima vreme instalatia electrica a tot suferit oscilatii de tensiune, sigurantele s-au ars din ce in ce mai des si necesita de fiecare data inlocuire este momentul sa schimbati vechiul tablou electric cu unul de generarie noua. Siguranta automata si accesoriile aferente sunt urmasii clasicelor sigurante fuzibile si au la baza o tehnologie mult mai avansata care nu presupune inlocuirea acesteia de fiecare data cand are loc supraincarcarea circuitului electric, fiind suficienta repornirea sigurantei cu ajutorul comutatorului, procedura mult mai rapida decat in cazul sigurantelor fuzibile.

siguranta-automata-si-accesorii

Care sunt avantaje sigurnatelor automate fata de sigurantele fuzibile? Spre deosebire de sigurantele fuzibile, care trebuiesc verificate si demontate fiecare in parte pentru a o descoperi pe aceea care a detrminat intreruperea curentului electric, in cazul sigurantelor automate doar trebuie sa ridicam clapa care a cazut. Siguranta automata si accesoriile acesteia sunt o necesitate in zilele noastre, pentru a sustine toti consumatorii si pentru a elimina orice risc.

Sigurnatele automate nu pot fi folosite pentru orice tip de circurit electric, de aceea este indicat sa consultati un specialist pentru mai multe informatii.