Tags

,

Te-ai hotarat sa iti maresti familia? Trebuie sa te pregatesti atat fizic, cat si psihic pentru agitatia, bucuria, dragostea si atasamentul ce urmeaza, a, si era sa uit si cateva cheltuieli nesemnificative. Nici nu iti vei da seama cand cumperi o hainuta, o minge noua sau cateva recompense pentru ca le vei face cu tot sufletul, te vei simti complesit sa vezi cum iti controleaza geanta cand vi acasa si se va bucura de orice ii aduci. Daca vrei sa ii oferi micului tau prieten cele mai bune accesorii, o zgarda de piele este urmatorul pas.

zgarda-piele

Vrei sa iti inveti catelul sa merga in lesa? Primul pas si cel mai important este sa achizitionati o lesa si o zgarda de piele pentru confortul lui, sa ii oferiti posibilitatea sa se acomodeze cu ele un timp si apoi sa porniti impreuna in cele mai frumoase plimbari. Daca va este greu sa faceti asta de unul singur puteti duce catelul la cateva ore de dresaj, in felul acesta il puteti si disciplina.

Pentru ca micul prieten sa se familiarizeze rapid cu lesa sau zgarda alegeti material bune pentru a se simti confortabil.

Advertisements