Tags

, ,

Chiar daca vremea de afara ne duce cu gandul la ski, partie si sanius, acesta este cel mai bun prilej pentru a ne cauta o vacanta early booking, deoarece puteti gasi oferte e nerefuzat. Litoralul romanesc si-a deschis deja portile pentru rezervari in lunile de vara si va prezinta cele mai bune preturi la cazare si masa, asta daca va grabiti sa plati un avans. Puteti pierde multi bani in cazul in care vreti sa mergeti la mare in plin sezon, chiar si pentru un weekend. O vila din Eforie Nord este ideala pentru o vacanta la malul marii cu famila si prietenii.

Family walking on beach

De ce sa petrecem vacanta pe litoralul romanesc? Desi peste tot se spune ca o vacanta la mare in Romania este scumpa, se poate demonstra contrariul cu ofertele timpurii pe care hotelieri le pun in joc cu cel putin 6 luni inainte, timp in care poti strange bani pentru vacanta de vara. Alegeti o vila din Eforie Nord pentru un concediu relaxant in familie sau cu prietenii.

Printre zilele de plaja, distractia nocturna si tratamentele balneoclimaterice poti profita de timpul liber pentru a vizita si obiectivele turistice din zona!

Advertisements