Tags

,

Combinatia de lumini intr-un spatiu creaza o atmosfera frumoasa si eleganta, un ambient relaxant si linistitor iar acest lucru va face sa va simtiti confortabil.  Iluminatul din interior trebuie ales cu foarte mare grija in functie de fiecare camera in parte. In spatiul destinat relaxarii si dormitului este nevoie de o lumina calda, iar in baie si bucatarie puteti opta pentru o lumina mai puternica. Aplicele de perete sunt menite atat utilizarii in baie si bucatarie cat si in living si dormitor, diferenta fiind becurile folosite si intensitatea acestora.

aplice-perete

Cum alegem corpurile de iluminat? Atunci cand ne apucam de amenajat si vrem sa schimbam corpurile de iluminat trebuie sa tinem cont de numerosi factori. In functie de inaltimea incaperii trebuie sa va ganditi daca aveti nevoie de aplice de perete sau candelabre lungi, de asemenea trebuie sa luati in calcul si necesitatea de lumina, in bucatarie spre exemplu este nevoie de mai multa lumina decat in dormitor, iar daca vreti sa luminati oglinda, acolo este nevoie de un bec puternic.

Este foarte important ca lampile de interior sa fie pe placul nostru, sa se potriveasca designului, dar sa tinem cont si de cele cateva reguli de amenajare.

Advertisements