Tags

,

De cele mai multe ori ne plangem de o lumina difuza in bucatarie, unde avem nevoie de o atentie sporita la detalii si de o lumina puternica in camera unde trebuie sa ne relaxam. Lumina calda, difuza se foloseste in living, dormitor sau in zonele de relaxare, aceasta reuseste sa transforme spatiul intr-unul foarte odihnitor pentru minte si corp si mult mai primitor. Lumina rece este mult mai clara, dar pe perioade de timp lungi devine obositoare, de aceea este cel mai des utilizata in baie sau bucatarie. Tubul neon Philips ne ofera o lumina perfecta pentru spatiul unde gatim sau unde este nevoie o vedere mult mai clara.

tub-neon-philips

Pentru o amenajare completa a spatiului unde locuiti este nevoie si de corpuri de iluminat potrivite pentru fiecare camera. Daca in dormitor sau living este bine sa optati pentru un iluminat cald si odihnitor, in baie sau bucatarie este nevoie de un tub neon Philips, astfel incat sa puteti fi atenti la detalii, sa aveti o imagine clara si sa puteti observa orice mic amanunt.

Tuburile neon pot fi asezate deasupra dulapurilor, pot fi ascunse in interiorul acestora sau chiar sub ele pentru un design special dar si pentru o iluminare mai buna.

Advertisements