Tags

,

De la o nunta nu trebuie sa lipseasca muzica, vinul si atmosfera, de aceea multa lume se axeaza pe cele mai frumoase, antrenante, gustoase si mai ales speciale momente pentru a surprinde invitatii. Un bar de gheata si un barman bun pot face senzatie la nunta, o multime de bauturi racoritoare si interesante vor fi servite invitatilor, iar daca va doriti si un spectacol frumos, puteti alege un show live de gheata.

Ce face complet un eveniment? Un bar de gheata este mai mult decat un simplu bar, este o bucata de gheata transformata in arta, un loc unde invitatii pot face poze, sau se pot racori cu un cocktail. Chiar daca va doriti aranjamente florale sau un alt fel de decoratiuni, barul de gheata poate completa perfect un eveniment si ii va da acestuia un aer high class. Orice decoratiune este frumoasa, dar nimic nu este mai special, mai elegant si mai deosebit ca un bar de gheata.

Momentele speciale sunt cu adevarat importante la nunta, pot destinde atmosfera si pot face evenimentul unic, deosebit de alte nunti.

Advertisements