Tags

,

Daca simtiti orice fel de durere de spate, toracala, lombara, se recomanda sa vizitati un specialist cat mai repede cu putinta pentru ca poate fi o urmare a unui accident nefericit soldat cu fracturi costale, contuzii costale, chiar fracturi sternale sau poate fi o alta cauza, durerea toracica are diverse surse si de aceea este nevoie de investigatii amanuntite, dar si pentru a va recoamanda o orteza medicala, de tipul: corset torace, lombostat, centura torace, orteza lombara, orteza toracala.

Ati incercat toate tratamentele posibile, insa fara nici un rezultat? Pastilele si terapia nu intotdeauna dau rezultate, pentru ca nu toate afectiunile se trateaza asa, pentru scolioze aparute inca din adolescenta, pentru corectarea posturii sau pentru orice alta suferinta musculara, lombostatul este cea mai buna solutie, imobililizeaza pentru o perioada de timp segmentul respectiv de musculatura si desigur ajuta in recuperare si refacere.

Pentru o recuperare rapida combinati purtarea lombostatului cu exercitii fizice, gimnastica, alergare pentru ca musculatura sa nu devina hipotona.

Advertisements