Tags

,

Este foarte normal sa ne manifestam dragostea fata de catei, acestia merita toata afectiunea noastra, doar ei sunt singurii care ne sunt aproape indiferent de cat de mult ii certam! Cine este cel care se bucura cel mai mult atunci cand vi acasa si cine este cel care iti sare in brate sa iti dea o doza de energie pozitiva? Cel mai bun prieten al omului, cel mai loial si de incredere, cel care iti va ramane aproape indiferent de situatie. Oare aceste suflete gingase nu merita din cand in cand cate putin rasfat? Jucariile pentru caini sunt intotdeauna o bucurie si un prilej de distractie cu stapanul.

De ce este important sa ne jucam cu catelul? Jocurile cu animalele de companie sunt distractive si pentru stapani, mai ales cand se desfasoara in aer liber si ne putem bucura de o portie de sanatate si miscare.  Pentru aceste interactiuni minunate cu animale de companie aveti nevoie de jucarii pentru caini, pe care le puteti achizitiona de la magazinele specializate.

Jocurile ne ajuta sa descoperim abilitatile cainelui si chiar sa il temperam si sa il invatam cateva obiceiuri educative.

Advertisements