Tags

,

In cele mai frumoase si speciale momente din viata unui cuplu, toti cautati un secret care sa va transforme nunta in petrecerea cea mai frumoasa din lume iar evenimentul dumneavoastra sa fie unul special foarte original. Chiar daca pare greu, nimic nu este imposibil, un pic de imaginatie si gust este mai mult decat perfect. Secretul celei mai frumoase nunti nu este nici pe departe luxul si fastul, ci eleganta, frumusetea si finetea pe cere le ofera fara doar si poate sculpturile din gheata.

Ce este cel mai important la o nunta? Cele mai mici detalii ale unei nunti trebuiesc luate in considerare, mai ales cand vine vorba de aranjarea locatie sau a meselor, nu trebuie sa omiteti nimic, pornind de la tacamuri si rolul acestora pana la lumanarele si aranjamentele, pana la decoratiuni din gheata, cu flori incastrate sau simple. Sculpturile din gheata sunt cele mai frumoase decoratiuni si cele mai pretioase.

O sculptura din gheata nu este deloc pretentioasa, se potriveste perfect oricarui tip de eveniment si mai ales nu necesita o ingrijire aparte, isi pastreaza forma pana la 7 ore chiar si intr-un mediu cald, desi sunt si cazuri in care sculptura de gheata a rezistat si 2 zile.

 

Advertisements